Rapport från ett valmöte

19 Maj

Hej!

Vi delade ut valmaterial idag på Sundbybergs torg och samtalade med allmänheten. Där vi talade med Sundbybergare och icke Sundbybergare samt delade ut valmaterial. Vädret var soligt och kanske lite väl varmt, men en perfekt dag för träff med allmänheten. Jarmo, Anders och jag deltog. En negativ person med invandrarbakgrund (gissningsvis mellanöstern) kom fram och debatterade engagerat mot vår syn på tiggare. Men allt gick sansat till.  

I övrigt kom ett antal (6 kanske) fram till oss och berömde vår politik. En invandrare från Litauen med eget företag var mycket arg på Sveriges invandringspolitik av billig arbetskraft som lett till att han fick lägga ner företaget och nu är arbetslös. Han vill ha slut på invandringen igår! En sansad man från Etiopien tyckte detsamma. Att invandringen skadar landet. Sen hade vi personer från Grekland som också höll med oss och några till. En halvtatuerad svensk muskelknutte bad att få valinfo om tiggeriet. Många trevliga samtal-upplyftande! Vi kom vid 11 och lämnade vid 14. 

En sur tjej nämnde att hon lämnat 50 kr till en tiggare bara för att vi stod där. Trodde väl vi skulle gråta!   Moderaterna stod också någon timme och en trevlig manlig moderat kom fram till oss flera gånger och samtalade. Vi tyckte det var ett lyckat torgmöte. Visade att vi håller flaggan högt! Nästa torgmöte blir nästa lördag.  

Med vänlig hälsning Gary

Annonser
%d bloggare gillar detta: