Alla(s) lika värde?

15 Dec

Så har Sveriges Television Blekingenytt genom insats av tre (3) reportrar grävt upp sensationen att SD Blekinge avser äta julbord på en restaurang som ägs av en moderat!

Ägaren säger att han som näringsidkare säljer till envar som betalar.

Elina Gustafsson, (S), vice ordförande i Karlskrona arbetarekommun, köper inte förklaringen.

– Förtroende vald är det dygnet runt, sju dagar i veckan. Det går inte att hänvisa till att han gör detta som företagare. Att hyra ut till Sverigedemokraterna är att göra partiet rumsrent och det skulle aldrig jag vara beredd att medverka till.

Hon hänvisar till inneklubben Donners Brunn på Gotland som stängde restaurangen när det var Sverigedemokraternas dag i Almedalen.

– Det är att som företagare ta aktiv ställning, säger Elina Gustafsson.

Vad kommer härnäst? SD-medlemmar portförbjuds att handla livsmedel på COOP och vräks från HSB. Får inte handla kläder på Dressman och bensin av Q8?

Är det inte på tiden att SD-medlemmar tvingas bära en tydlig symbol på ytterkläderna och att det stämplas SD med rött i deras pass?

När Stefan Löfvén (S) sade att ”det finns inte vi och dom, bara vi” verkar detta i ljuset av Elina Gustafssons (S) uttalande som att han bortdefinierar SD som ”dom”, vilka inte skall få finnas.

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/blekingenytt/sd-ledningen-pa-julbord-i-ronneby

Annonser
%d bloggare gillar detta: